Oze Marketing – Gaya Hidup Sihat Secara Semulajadi – …

Testimoni December 13, 2008

Testimoni

 

Nama      :  Nur Nadhirah                                                                                       

Tempat   : Sri Damansara 

Adik Nadhirah telah mengamalkan pengambilan Memo Plus Gold sejak 6 bulan yang lalu. Dulu dia selalu merasa letih, tertidur dalam kelas dan kurang tumpuan akibat jadual waktu yang padat bermula dari sekolah sesi pagi diikuti dengan sekolah agama dan tuisyen pada sebelah malam. Kesan daripada pengambilan Memo Plus Gold, adik Nadhirah nampak lebih bertenaga , bersemangat dan nampak peningkatan ketara dalam pelajaran dan beliau juga sudah boleh menghafal surah Yassin. Ibu beliau sangat gembira dengan pencapaian anaknya.  Terima Kasih Memo Plus .

 

 Nama      : Nizarudin Md Arif (019-2767660)

 Tempat  : Damansara 

“Dulu saya mengalami masalah resdung dan migrain yang teruk. Sejak  mengamalkan Memo Plus Gold bermula Mac 2008 sehinggalah sekarang, saya tidak lagi mengalami serangan migrain walaupun kurang tidur. Saya tidak merasa letih, rasa lebih cergas dan bertenaga  serta minda lebih cerdas. Masalah resdung juga semakin terkawal dan berkurangan. Saya sangat menggalakkan pengidap-pengidap migraine untuk mencubanya kerana saya amat yakin dengan keberkesanannya. Memo plus gold telah mengubah hidup saya/”

 

Nama      : Puan Noraini Mohd ( 04- 2270364)

Tempat   : Pulau Pinang

 Puan Noraini telah menjalani pembedahan saraf tunjang pada tahun May 2000. Selepas pembedahan, beliau hilang keupayaan untuk berjalan . Pelbagai ubat dan rawatan telah beliau jalani, dan pada tahun lalu beliau menjalani pembedahan sekali lagi bagi memasukan plat besi di tulang belakang beliau. Masih menjalani fisioterapi di Hospital Pulau Pinang dan masih tidak boleh bangun berdiri dan berjalan.Beliau mengalami kemurungan dan stress yang teruk daripada keadaan fizikal beliau. Setelah mula mengambil Memo Plus Gold dan Arthrid dalam masa 2 minggu sudah menampakan kesan yang ketara.Beliau sudah boleh menjalani latihan fisioterapi di hospital dengan keupayaannya sendiri dan telah menjalani kehidupannya dengan lebih ceria dan bersemangat. Beliau akan terus mengambil Memo Plus Gold dan Arthrid. Terima Kasih.

 

Nama      : Nur Azmira Bt Alias

Tempat   : Kg Assam Jawa

“Saya telah mengamalkan Memo Plus Gold semasa saya berusia 12 tahun dan sehingga sekarang masih mengamalkannya. Saya sentiasa sihat, cergas dan dapat beri tumpuan dalam pelajaran saya. Minda saya semakin terbuka dan saya dapat beri lebih tumpuan kepada pelajaran saya. Setiap kali ujian saya mendapat keputusan yang baik  .  Suatu kelebihan bila mengamalkan Memo Plus Gold saya  jarang kena sakit. Itu yang buat saya gembila. Tahun ini saya akan duduki SPM dan saya akan terus mengambil Memo Plus Gold kerana ia dapat membantu menguatkan daya ingatan dan kesihatan saya.

 

 

 

 

   Nama      : Nenek Siti Khatijah

   Alamat  : Assam Jawa, Bukit Rotan , Kuala Selangor

Nenek Siti berusia 91 tahun,  mula mengambil Memoplus Gold dan Arthrid sejak dari Ogos 2008 sehinggalah sekarang. Sejak dari pengambilan Memoplus beliau tidak lagi mengalami masalah gangguan tidur dan beliau sudah makin ada selesa makan semula. Ingatan beliau semakin baik  serta dan dia dapat mengingati kisah lampau beliau. Dengan pengambilan Arthrid juga dapat menguatkan sendi-sendi dan otot beliau walaupun beliau sudah tua dan uzur. Beliau sangat gembira dengan mengamalkan Memo Plus Gold & Arthrid.

 

  Nama    : Siti Nur Aminah, 13 tahun ( Maktap Tahfiz Jenjarom, Banting)  (013-956 3737)

Tempat   : Kg Melayu Subang

SMS diterima oleh Ibu beliau:

“ Semenjak anak saya mengambil Memoplus Gold dari awal tahun ini, Jan 2009 sehinggalah sekarang bulan April 2009. Sebanyak 6 kotak anak saya dah mengambil Memoplus Gold dan dia menunjukkan perkembangan yang menakjubkan kerana dia sudah boleh menghafal 2 setengah juzuk Al-Quran . Saya Sebagai Ibu amat gembira sekali dan akan teruskan pengambilan Memoplus Gold kepada anak saya.

             

SMS ini adalah dari Pn. Zakiah dari Tmn Perpaduan, Ipoh ( 017-5366726 )

 Terima Kasih kerana anak saya dapat 5A dalam UPSR dan dia akan terus memakannya sampai bila-bila. Seminggu sebelum anak saya menduduki UPSR dia kena demam denggi tapi tak kena tahan kat wad, Cuma tinggal kat rumah saja. Mungkin daya ketahanan anak saya yang kuat dia dapat sembuh sebelum Ujian UPSR walaupun badannya lemah tapi di sebab daya ingatannya yg kuat kerana mengambil MEMOPLUS GOLD itu yg membuat saya akan terus bagi anak saya MEMOPLUS GOLD. Terima Kasih.

  Nama         :  Haji Mokhtar  ( 012-5815749)

Alamat      :  Taiping, Perak

“Sebelum saya mengambil Cogent db+ , bacaan paras gula dalam darah saya 14. Selepas mengambilnya selama 3 kotak / 3 minggu berturut turut, bacaan paras gula dalam darah saya turun sehingga 7.2. Saya begitu terkejut kerana sebelum ini  saya telah mencuba bermacam-macam produk . Badan saya semakin cergas, saya tidak rasa letih lagi. Penglihatan saya pun makin baik. 

Nama         :  Adik Mohd Izul Afik Bin Zulkifli (013-5200475)

Alamat      :  Pasir Putih, Ipoh. 

“Adik Afik terlibat dengan kemalangan, dan mengalami kecerderaan di otak sebelah kiri dan menyebabkan badan sebelah kanan tidak boleh bergerak. Setelah mengambil Memoplus Gold kurang dari 2 minggu , bapa beliau memaklumkan beliau sudah boleh menggerakan tangan beliau dan sekarang adik Afik sudah boleh mengangkat tangan dan berdiri. Sangat mengagumkan dan bapa beliau dan seluruh keluarga sangat gembira.

 

  Nama         :  Pn . Zaleha  (019-6347317)

Alamat      :  Kg. Mahkota, Sg Tua, Selayang. 

` Pn Zaleha menghidap kencing manis kronik sejak lebih 6 tahun lalu hingga kehilangan sebelah kaki. Beliau sudah mencuba pelbagai jenis ubat, tapi kurang berkesan. Mula mengambil Cogent DB+ selepas itu, dan kesan ketara adalah luka pembedahan sembuh dengan cepat. Paras gula turun dari 18 mmol ke 9 dan bacaan terkini 4 mmol. Penglihatan semakin jelas malah badan terasa cergas dan bertenaga. Beliau akan terus menggunakan Cogent DB+ untuk mendapat hidup yang lebih sihat.’

 

 Sms dari Pengedar dari Manjoi, Ipoh –Pn Asmah 

Nama pengguna : Pn. Mazlina 019- 2262 728 

“ Pn Lina saya nak bagi tau ni, kawan saya Pn.Mazlina dah mengambil 3 kotak Memoplus Gold, umur dia 39 tahun, dia sebelum ni tidak dapat tidur selama 16 tahun sejak dilahirkan pertamanya, dan dia juga ada masalah buasir yg menyebabkan dia kena ambil ubat nak buang air besar, tapi sekarang dia dah boleh tidur malam dan tidak lagi mengambil ubat untuk buang air besar. Bayangkan dulu bila dia tidak boleh tidur satu rumah dia boleh cat rumah katanya. Bila dah mengamalkan Memoplus semua masalah dia hilang. “

  Nama pengguna :  Pn. Zaleha , Matang, Taiping 016-5048 451 

“ Saya telah mengambil Cogent db+ sebanyak 3 kotak dan sekarang ni , penglihatan saya makin baik. Kalau dulu nak tengok skrin di handphone pun saya tak nampak , sekarang saya dah boleh nampak. Penglihatan makin baik, bengkak di kaki saya pun sudah surut dan hilang, badan semakin cergas dan saya berpuas hati dengan pengambilan Cogent db+ dan saya akan terus mengambilnya.”

 Surat ini dari En. Hussein dari Pontian, Johor.

 Pertama sekali saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Oze Marketing untuk Pankaja Kasthuri, sejenis ubat yang menakjubkan.Anak lelaki sulung saya, Jamal menghidap Asma sudah beberapa tahun. Pada Nov 2007 apabila saya terdengar Cik Asiah dari Oze bercakap tentang Pankaja Kasthuri. Saya telah buat keputusan untuk mencubanya ke atas anak saya kerana tidak sanggup melihat dia menderita mengidap asma dan produk ini pun100 % berasakan herba.Selepas menggunakan 3 botol Pankaja Kasthuri, saya dapat melihat berubahan yang besar dan amat baik, dan doktor beliau juga terkejut dengan perubahan ini dan sangat gembira . Malah anak saya tak perlu lagi menggunakan alat sedutan.Sesiapa di luar sana yang mengidap asma atau mempunyai anak-anak yang mengidap asma, cubalah ia.Terima kasih dan semoga diberkati.

 

————————————————————————————————————

 

Surat ini adalah daripada En. Riduan dari Sabak Bernam.

 

Saya menulis surat ini untuk memberitahu betapa lega dan gembiranya saya dengan kesan pemulihan hasil pengambilan Pankaja Kasthuri. Dalam masa 2 bulan sahaja, saya telah berhenti menggunakan alat sedutan dan sekarang telah mula bersukan semula. Ibu bapa saya rasa sangat gembira dan bersyukur dengan adanya Pankaja Kasthuri yang ajaib ini. Terima kasih yang tak terhingga diucapkan!

 

———————————————————————————————————–

 

Surat ini adalah daripada Pn.Sarimah dari Teluk Intan.

Baru baru ini saya beli 2 botol Pankaja Kasthuri dan saya nak katakan disini saya terkejut dan gembira kerana ia memberi kesan yg baik untuk penyakit Asma saya. Saya sudah mengidap penyakit Asma sudah beberapa tahun dan semakin teruk apabila saya menggunakan alat sedutan. Saya tidak pernah terfikir saya akan hentikan menggunakan alat sedutan ini apabila saya sudah mengambil Pankaja Kasthuri selama 3 minggu dan sekarang tidak perlu lagi saya gunakan alat sedutan lagi. Saya sudah 20 tahun menggunakan alat sedutan tersebut dan sekarang saya nak ucapkan terima kasih kepada Oze kerana memperkenalkan Pankaja Kasthuri dan merubah kehidupan saya.

 

 

 

 

 

 

Puan.Khairun – Base Camp –Penempatan JKR Timur Barat, Perak.

  019-4238962

Anak saya berusia 8 tahun, sering mengalami hidung tersumbat dan sering mengalami kesukaran hendak bernafas, terutama pada awal pagi. Setelah mendengar Puan Lina dari Oze ke udara di radio Perak Fm, saya terus dapatkan Pankaja Kasthuri tanpa ragu-ragu. Setelah mengambil selama 3 minggu berturut-turut, saya terkejut dengan tahap kesihatan anak saya kerana beliau tidak lagi mengalami masalah hidung tersumbat atau kesukaran bernafas. Saya bersyukur dan gembira dengan Pankaja Kasthuri kerana dengan 3 minggu saja boleh menampakan kesan yang baik. Terima Kasih.

————————————————————————————————————

Surat ini dari Pn Halimah, Kluang.

 

Anak saya yang berusia 17 tahun mengalami masalah kecacatan pembelajaran. Dia tidak dapat menghubungkaitkan suatu objek kepada perkataan bertulis dalam bukunya. Saya telah memberinya Memo Plus Gold bermula 4 bulan yang lalu. Sekarang pencapaiannya di sekolah telah meningkat. Sebelum ini, dia telah ketinggalan sebanyak lima bab dalam pelajaran Sejarah Malaysia. Selalunya dia memerlukan dua ke tiga minggu untuk menamatkan satu bab. Setelah menggunakan Memo Plus Gold untuk jangka masa 16 minggu, di telah dapat menamatkan tiga bab dalam masa satu hari sahaja! Ini suatu pencapaian yang luarbiasa bagi dirinya.

————————————————————————————————————

Surat ini adalah dari Cik Rubiah, Tapah

Setelah menggunakan Memo Plus Gold, saya telah dapat mengurangkan waktu pembelajaran saya lebih kurang sebanyak 25%. Saya juga merasa takjub memandangkan saya tidak lagi merasa cemas yang keterlaluan apabila menduduki ujian. Saya tidak menjangkakan akan mendapat manfaat kepada kesan tekanan yang berkurangan – suatu bonus untuk saya!

————————————————————————————————————

Surat ini pula dari Encik Zamri dari Cheras, Kuala Lumpur

Saya tidak pernah terfikir yang saya akan dapat melakukan beberapa perkara seperti yang dapat saya lakukan sekarang. Semua ahli keluarga saya merasakan yang saya telah membazirkan duit kerana mencuba Memo Plus Gold. Kini mereka merasa takjub dengan kebolehan saya menghafal nombor-nombor.

 

Saya juga masih merasa hairan. Saya telah dapat menghafal kesemua nombor kad kredit juga nombor akaun bank saya.

Sekarang saya sedang berusaha untuk menghafal semua nombor telefon yang terdapat dalam telefon bimbit saya, kerana saya rasa saya boleh melakukannya.

Saya rasa seolah-olah saya dapat menghafal apa sahaja yang saya ingini dan dimana sahaja saya inginkannya. Kalau anda boleh ingat semua perkara, tak perlulah mencatit apa-apa lagi.

Surat ini dari Puan Moinah, Pontian, Johor.

Saya telah menghidap penyakit demam chikungunya pada bulan September tahun ini, dimana saya mengalami sakit sendi yang kronik hingga tidak mampu berdiri apatah lagi berjalan. Doktor telah mengesahkan bahawa saya memerlukan sekurang-kurangnya 6 bulan untuk kembali pulih.Tetapi apabila di perkenalkan oleh Pn.Lina produk Arthrid, dan saya mengambil bersama dengan Memo Plus Gold . Selepas 1 bulan saya amat terkejut kerana saya boleh bangun dan berjalan macam biasa. Terima Kasih Oze Marketing dan juga kepada Pn.Lina kerana memperkenalkan produk ini kepada saya.

——————————————————————————————————

 

Surat ini dari Makcik Odah, Setiawan, Perak

 

Semasa menunaikan Haji pada tahun lalu saya terjatuh di Mekah. Makcik mengalami sakit belakang, masalah tulang belakang . Selapas dengar Pn.Lina di radio Perak Fm, makcik terus cuba ambil Arthrid. Selepas ambil ubat ni, makcik banyakkan rehat dan kesannya di luar yang makcik jangka. Selepas 1 bulan makcik semakin baik dan boleh berjalan dan boleh buat kerja rumah semula. Terima Kasih Pn.Lina kerana memperkenalkan produk hebat ini.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.